Inici / Notícies :: Canpa Jove :: Divendres de futbol a DECATHLON

Titular notícies
https://canpajove.blogspot.com/f

Divendres de futbol a DECATHLON

Dissabte 19 Novembre 2016


Avui hem estat jugant a un dels esports més coneguts arreu del món, que és el futbol, ens ho hem passat molt bé i hem estat molt a gust.

Hem passat unes hores bastant divertides, ja que jugàvem tant equips només de noies o només de nois, com equips mixtos.

Com sempre, hem estat compartint el moment, tots nosaltres, tots diferents, però amb les mateixes ganes de gaudir i compartir. Tot i que aquest esport és bastant competitiu, ens hem mostrat en tot moment, un gran respecte i crec que això ha sigut el més important de tota aquesta activitat.

La gent de Decathlon, en aquesta ocasió, ens ha cedit les pistes i el material necessari i ens ha ofert ampolles d'aigua per a tothom, però el millor és que ho hem passat molt bé i hem compartit un bon moment amb moltes de les persones que formem CanPa Jove.

Gabby Quintero.Últimes Notícies