Inici / Notícies :: Notícies :: El CircPalet ja s’ha instal·lat a l'Esplai

Titular notícies

El CircPalet ja s’ha instal·lat a l'Esplai

Dilluns 7 Novembre 2016


 
 Un nou circ ha aterrat a l’Esplai Infantil de Can Palet. Aquest circ fa descobrir als infants i joves diferents indrets del món, diferents  cultures, costums, tradicions...

 Somriures, corredisses, abraçades, emocions, tallers... són habituals a Circ Palet. Pallassos, malabaristes, mims...fan que aquesta  gran aventura estigui sent un espectacle ple de valors humans, companyonia, solidaritat, col·laboració i diversió per a infants i joves.

 Cada dissabte a la tarda, de 16h a 19h, uns "grans artistes" realitzen activitats,jocs,  tallers  i sortides pels infants i joves amb la gran col·laboració i acompanyament dels monitors i monitores, donant sentit i valor a la tasca educativa del lleure al barri Can Palet i a la ciutat.

#EsplaiCanPalet #SomGentdEsplai #CircPalet

 
 Segueix-los a facebook i instagram! 

 www.facebook.com/cei.palet
 www.instagram.com/ceipalet
 

Més, sobre...: esplai , can palet , circpalet
Últimes Notícies