Inici / Notícies :: Notícies :: 50 ANYS FENT ESPLAI

Titular notícies

50 ANYS FENT ESPLAI

Dilluns 29 Febrer 2016

La nostra entitat compleix 50 anys de funcionament i per tant hem preparat un acte per celebrar aquesta fita.

L’any 1965 es van fer les primeres colònies a Can Palet. Un any més tard, al setembre de 1966 va començar a funcionar l’esplai setmanal. A partir d’aquest inici, l’esplai ha funcionat ininterrompudament fins als nostres dies, on actualment, encara estem fent activitat als locals i colònies a l’estiu.
 

Tal i com heu pogut veure, l’estiu passat es van complir 50 anys de colònies, creiem que és una fita molt important, ja que som una entitat sense ànim de lucre que realitza les seves activitats a partir de monitors/es voluntaris,  pares i mares que han confiat en la nostra feina i, sobretot, els infants que han gaudit i participat de les activitats.

Una fita així cal celebrar-la, i per tant, hem començat a preparar una festa per a tots els que actualment estem a l’esplai i tots els que han passat per les nostres activitats. La festa es durà a terme el proper 28 de maig. De moment guardeu-vos aquell dia i més endavant ja rebreu més informacions.

Però, paral·lelament, també hem aconseguit un reconeixement a nivell català, ens han concedit el premi a la trajectòria de la Fundació Carulla, dins el marc dels Premis d’Educació en el lleure, que enguany celebren la seva 12ª edició.

El lliurament del premi serà el proper dilluns 14 de Març a les 19h al Palau Robert de Barcelona, l’entrada és lliure i no cal dir que esteu tots convidats, però ens hauríeu de fer arribar un correu indicant si vindreu a l’acte, ja que nosaltres hauríem de dir quin aforament omplirem, com a màxim el dimecres 2 de Març.

Deixem la porta oberta a aquelles persones que tinguin ganes d’ajudar en la festa de celebració del 50è aniversari. Podeu col·laborar en feines de preparació o fer-vos voluntaris per aquell dia, que segur que necessitarem gent.

Tant per confirmar la vostra assistència a l’acte de lliurament del premi de la Fundació Carulla, com per oferir la vostra ajuda a la festa del 50è aniversari, podeu enviar un correu a: nuria.cadevall@canpalet.org
 
Gràcies a tots i esperem retrobar-nos aviat,
 
Comissió del 50è aniversari

Més, sobre...: esplai , colònies , casals , 50è aniversari
Últimes Notícies