Inici / Notícies :: Notícies :: Comencem el Curs

Titular notícies

Comencem el Curs

Divendres 2 Octubre 2015

Comencem el curs!

 

Aquest proper dilluns dia 5 d’octubre comencen les activitats de Centre Diari i CanPa Jove.
Enguany hi haurà moltes novetats!

A partir del mes de novembre, les joves i els joves de CanPa Jove, d’entre 13 i 18 anys, podran gaudir del nou espai on faran les activitats de reforç i de Lleure. Aquest nou local disposarà de diversos espais adaptats a les necessitats d’estudi i formació, i al lleure educatiu amb activitats més disteses. Fins que no estigui el nou local reformat i les instal·lacions adaptades, es durà a terme l’activitat diària a l’espai del Vapor Universitari, com l’any anterior. Tothom que vulgui i pugui venir a fer un cop de mà per tenir el nou local de CanPa Jove, serà benvingut. Animeu-vos a construir aquest nou espai!

Per altra banda, els infants de Centre Diari, d’entre 3 i 12 anys, comencen el curs al local de l’entitat (c/Colom 129). Aquest nou curs entren en funcionament nous projectes per a diferents grups d’edats, com ara el programa “Tens Talent” promogut des de l’Obra Social La Caixa,  o el projecte dels valors humans que s’incentiva de la pròpia entitat. I igual que l’any passat es faran activitats extraescolars. De la mateixa manera, els infants que cursen educació primària, podran gaudir de les activitats de Lleure i dels espais de reforç com cada curs. Els més petits (educació infantil) també tindran els seu espai per a créixer, aprendre i desenvolupar-se de forma integral jugant, aprenent i fent activitats amb els nous companys/es.

Les activitats de l’Esplai començaran el proper DISSABTE dia 17 d’octubre. Tothom que encara no s’hi hagi apuntat podrà fer-ho aquell mateix dia. Animem a tothom a participar dels tallers, jocs, sortides, excursions, i un munt d’activitats per compartir amb monitors/es i companys/es del barri.  

Tot està apunt per començar aquest nou curs amb moltes ganes i il·lusions! Us hi esperem!
 

Últimes Notícies