Inici / Notícies :: Notícies :: Sant Jordi 2015

Titular notícies

Sant Jordi 2015

Dimarts 21 Abril 2015

Aquest Sant Jordi vine a comprar les teves roses i llibres a les parades de l'Associació Educativa Can Palet i a més participa al nostre concurs fotogràfic!!

El proper 23 d'Abril l'Associació Educativa Can Palet posarà dues parades de venta de Roses i Llibres en motiu de la Diada de Sant Jordi.
Us convidem a tots a fer les vostres compres amb nosaltres, ja que a més d'emportar-vos un bon llibre o una rosa ben bonica ens ajudareu a poder becar a infants per a activitats a l'estiu. Tots els beneficis que obtinguem aquest dia els destinarem a poder becar infants i adolescents perquè puguin participar en alguna de les activitats d'estiu que organitzem des de l'Associació, siguin els casals d'estiu o les colònies d'estiu.

    Si voleu venir a comprar ens trobareu al centre de Terrassa, una parada estarà situada al 
    C/Major tocant a la Plaça Vella i l'altre parada està al C/Joan Coromines cantonada amb C/Cremat,
    tal i com s'indica en el següent mapa. 

També durant tot el dia durem a terme un concurs fotogràfic al qual us animem a participar. El concurs es tracta de penjar al vostre Instragram o Twitter una foto d'una de les nostres parades amb l'etiqueta #stjordicanpalet, perquè la foto sigui vàlida també cal que ens etiqueteu a nosaltres @CanPalet. El concurs estarà obert fins a les 20h. El guanyador rebrà un pack de roses i llibres.

Més, sobre...: educació , sant jordi , lleure , estiu , roses , llibres , solidaritat
Últimes Notícies