Inici / Notícies :: Notícies :: Colònies de Setmana Santa

Titular notícies

Colònies de Setmana Santa

Dimarts 14 Abril 2015

Durant aquesta Setmana Santa tant el Centre Diari com l'Esplai han realitzat colònies. Un centenar d'infants del Centre Diari han anat al Pantà de Sau i una quinzena de l'Esplai han anat a un càmping a TarragonaUna Setmana Santa diferent


Aquest any infants del Centre Diari i de l'Esplai Setmanal han pogut gaudir d'una Setmana Santa molt especial! Han anat amb els seus companys de Colònies!!!

Els més petits del Centre Diari van anar a l'Escola de Màgia Sauhill on van participar en alguna de les activitats que fa aquesta escola de màgia, però a part d'aprendre coses noves van passar uns dies molts divertits i on van poder jugar, fer activitats, descobrir el bosc, anar d'excursió... 


El joves van gaudir aquesta setmana santa d’uns dies envoltats de la natura a la Casa de Colònies  El Company, situada a  Vilanova de Sau. Els joves es van endinsar en l’aventura del Regne de Sau, en la que van tenir que superar diferents reptes de les tribus roges. Durant aquesta aventura els joves han treballat en equip, han compartit amb els companys, han aprés a conviure els uns amb els altres, ha respectar i cuidar l’espai… I el més important de tot , hem viscut grans moments per recordar!!!  
Els joves de l'esplai setmanal va fer un viatge a Tarragona durant la Setmana Santa. Van poder gaudir de banys a la piscina, a la platja, van fer excursions, una tarda a la bolera i un circuit d'aventura!! A més van haver de cuinar-se el menjar! L'experiència ha sigut molt enirquidora per tots/es!!
 

Últimes Notícies