Inici / Notícies :: Notícies :: Ajuda'ls a crèixer

Titular notícies

Ajuda'ls a crèixer

Dimarts 10 Desembre 2013

Els infants del Centre Diari de l'Associació Educativa Can Palet han sigut objectiu de les càmeres de vídeo durant les últimes setmanes.


Aquest Nadal, per garantir una atenció integral a infants i joves, des de molts Centres d'Atenció Diària realitzarem casals de nadal amb un doble objectiu: continuar amb l'activitat quotidiana que es realitza des del centre, i garantir uns mínims alimentaris durant aquests 15 dies en que els infants realitzen vacances escolars.

Per poder sufragar les despeses que suposa aquesta atenció, s'han engegat diferents campanyes de recollida d'aliments i beques, entre elles la de la Fundació Pere Tarrés  "Ajuda'ls a créixer". És per aquest motiu que, en els últims dies, diferents equips d'audiovisuals han visitat el Centre Diari i n'han creat els següents documents:


Vídeo de la Fundació Pere Tarrés en el marc de la Campanya "Ajuda'ls a créixer"  2013


Notícia al Telenotícies Comarques de TV3 del dia 10 de desembre de 2013

Pots realitzar el teu donatiu a la web peretarres.org/donatius, o en aquesta mateixa web, a la secció col·labora.
 

Més, sobre...: Donatius , centre diari
Últimes Notícies