Inici / Notícies :: Notícies :: Final de Casals

Titular notícies

Final de Casals

Dilluns 29 Juliol 2013

Per finalitzar els casals d'estiu el grup de joves va fer un vol en helicòpter i el casal de 3 setmanes van fer una excursió a una granja i parc d'aventura.

Helicopter d'Ullastret i l'Associació Educativa Can Palet i la Fundació Pere Tarrés.Prop d’una vintena de joves del casal d’estiu de l’Associació Educativa Can Palet de Terrassa han anat avui a l’Heliport d’Ullastrell per viure l’experiència de volar en helicòpter. Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col•laboració de les tres empreses que treballen en aquest heliport: Helipistas, Icarus y Atca i la Fundació Pere Tarrés.

Acompanyats per un representant d’Helipistes, els joves i els seus monitors han fet una visita guiada a les instal•lacions i han conegut de primera mà tot el que implica la gestió d’un heliport i  la importància que té el treball en equip perquè l’experiència de volar sigui tot un èxit. Posteriorment, l’equip de mecànics que s’encarreguen del manteniment de cadascun d’aquest aparells els han ensenyat com es reparen i es munten els helicòpters, el seu manteniment, etc.

Després de la part teòrica, i en grups de tres més el pilot, els joves han fet un breu vol descobrint com es veu el món des de l’aire, visualitzant a vista d’ocell, la ciutat de Terrassa i la muntanya de Montserrat.

La part didàctica d’aquesta activitat ha acabat al simulador de vol on, guiats per un pilot, han experimentat la sensació de pilotar un helicòpter ells mateixos.

La jornada ha finalitzat amb un dinar conjunt que els treballadors de l’Heliport d’Ullastrell han preparat per a tots els assistents i on l'empresa Mamycakes ha fet les postres.

Helicopter d'Ullastret amb la Fundació Pere tarrésn i l'Associació Educativa Can Palet.


Els participants dels casals de 5 setmanes van aprofitar l'últim dia per visitar La Granja Aventura Park de Viladecavalls.

Més, sobre...: casals , casals d'estiu , joves
Últimes Notícies