Inici / Notícies :: Notícies :: Comencen les colònies d'estiu 2013

Titular notícies

Comencen les colònies d'estiu 2013

Dimarts 16 Juliol 2013

Ahir van començar les colònies d'estiu de l'associació educativa Can Palet amb un centenar de participants. Aquestes s'allargaran fins el divendres 26 de juliol.

Colònies d'estiu de l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa a Mas Saiol.
Ahir dilluns, del carrer colom van marxar 2 autocars direcció Moià. Aquests donaven el tret de sortida a les colònies que, des de l'esplai de l'Associació Educativa Can Palet, submergiran a un centenar d'infants i joves en el món del cinema durant 12 dies.

Les colònies d'enguany es duen a terme a la Casa de Colònies Mas Saiol, una casa de colònies de Moià que està en funcionament des d'una trentena d'anys. La casa està distribuïda en 3 plantes principals amb funcions i espais diferenciats, una piscina ballada, un pati interior i un terreny exterior on s'hi ubiquen 2 grans camps de futbol.

Enguany fa 49 anys que l'esplai Can Palet realitza colònies d'estiu pels infants del barri i de la ciutat de Terrassa. Fins el 2009 aquestes es duien a terme a la casa de colònies El Congost, a Arbúcies, però a partir d'aquell anys cada estiu es celebren en una ubicació diferent.

Des de l'organització des farà servir el blog de l'esplai per fer una crònica diària de les activitats de les colònies i els familiars dels participants puguin estar-ne al corrent.Colònies d'estiu de l'esplai de l'Associació Educativa Can Palet a Mas Saiol.

Colònies d'estiu de l'esplai de l'Associació Educativa Can Palet a Mas Saiol.


Més, sobre...: colònies , esplai , estiu , Mas Saiol
Últimes Notícies