Inici / Notícies :: Notícies :: Final de curs del centre diari

Titular notícies

Final de curs del centre diari

Dissabte 15 Juny 2013

El Centre Diari de l'Associació Educativa Can Palet ha finalitzat el curs escolar 2012-2013 amb diferents activitats durant aquesta setmana.

Infants del Centre Diari de l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Esplai, Educació en el Lleure i Acció Social.El Centre Diari ha finalitzat el seu 5è any en funcionament amb un seguit d'activitats centrades en aquesta última setmana de curs.
El passat cap de setmana una setantena d'infants i joves van marxar de colònies per poder gaudir d'un espai de lleure i convivència envoltats de natura. Cada any, els participants del Centre Diari de l'associació finalitzen el curs amb un cap de setmana en una casa de colònies. Les convivències amb pernoctació són un recurs educatiu, emprat des de les escoles i entitats d'educació en el lleure, a on molts infants no hi tenen accés degut a diferents circumstàncies. Des de l'associació i el centre diari es procura oferir el màxim de facilitats per què els seus infants i joves puguin marxar, com a mínim, un cap de setmana.

El dijous 13 de juny el grup de petits va finalitzar el curs amb una festa multicultural familiar: Aprofitant els diferents orígens dels infants del grup, cada família va aportar quelcom de propi per poder desenvolupar una trobada intercultural en petit format.
 
Henna Can Palet. Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Henna Can Palet. Associació Educativa Can Palet de Terrassa.

Ahir divendres, a la plaça del Centre Cívic, el Centre Diari va tancar el eix conductor de les colònies, i els diferents grups van presentar al barri els balls i representacions que duien assajant feia mesos. Al mateix temps, de quarts de cinc a quarts de vuit del vespre, els veïns van poder visitar una exposició fotogràfica commemorant el 5è aniversari d'activitat, i es va finalitzar amb un berenar conjunt.

A la nit, el grup de Joves va realitzar un sopar als locals de l'entitat i van acomiadar als companys de 4t d'ESO que, per edat, al proper curs ja no estaran al Centre Diari.

 
Vídeo- resum de la Festa de Final de Curs del Centre Diari Can Palet

Un cop finalitzat aquest curs, la setmana que ve es duran a terme les pre-inscripcions pel curs que ve dels infants i joves que enguany han participat del centre diari. I l'equip d'educadors i direcció avaluaran aquests 9 mesos d'activitat i començaran a dissenyar el proper curs.


Polca ballada pels infants i joves del Centre Diari Can Palet


Més, sobre...: centre diari , festa , sopar , exposició
Últimes Notícies