Inici / Notícies :: Notícies :: Cap de setmana intens

Titular notícies

Cap de setmana intens

Dilluns 10 Juny 2013

L'Esplai ha entomat la recta final del curs escolar, el Centre Diari ha realitzat les seves petites colònies, i hem participat en el Torneig de Hockey Solidari.

Colònies a la Casa l'Aldric de Santa Cristina d'Aro. Entre llamps i trons, el dissabte a quarts de 10 del matí, dos autocars plens d'infants van partir cap a la Casa de Colònies L'Aldric. Cada any, els participants del Centre Diari de l'associació finalitzen el curs amb un cap de setmana en una casa de colònies. Les convivències amb pernoctació són un recurs educatiu, emprat des de les escoles i entitats d'educació en el lleure, a on molts infants no hi tenen accés degut a diferents circumstàncies. Des de l'associació i el centre diari es procura oferir el màxim de facilitats per què els seus infants i joves puguin marxar, com a mínim, un cap de setmana.
D'aquesta manera, una setantena de nens i nenes van fer cap a Santa Cristina d'Aro per ajudar al Rei Aldric a trobar el seu fill.

El Centre d'Esplai, a demanda dels infants, van realitzar una tarda de cine-fòrum que va congeniar a la perfecció amb la jornada de pluja i fred. Els nens i nenes que participen de l'associació els dissabtes ala tarda havien fet la demanda de poder estrenar l'aula Xavi, demanda que l'equip d'educadors va redirigir cap a aquesta activitat de reflexió a partir del visionat d'una pel·lícula.

Sessió de cinema de l'esplai de l'Associació Educativa Can Palet a l'aula Xavi Hernàndez.

L'Associació Educativa Ca Palet i el Grup Colònies Ca N'Anglada en el 4t Torneig de Hockey Solidari de Terrassa.Tant l'esplai com el centre diari preparen ja la última setmana d'aquest curs, que finalitzarà divendres amb una activitat a la plaça  del Centre Cívic de Can Palet, dissabte amb un berenar familiar a la mutanyeta de Vallparadís i diumenge amb una sortida amb totes les famílies de l'esplai a Les Fonts i un partit de fútbol.

Per altre banda, l'Associació Torneig de Hockey Solidari va dur a terme el 5è Torneig de Hockey Solidari. El seu desenvolupament estava previst pel dissabte 8 de juny, però degut a la climatologia es va aplaçar a diumenge.
Els beneficis del torneig es destinaran a projectes de formació i acompanyament d'infants i joves en situació de risc d'exclusió socials, i al suport del Rebost, el banc d'aliments de Terrassa. En el cas de l'Associació Educativa Can Palet es destinaran a beques per activitats d'estiu.

Grup de petits del Centre Diari de l'Associació Educativa Can Palet a la Casa de Colònies L'Aldric .

Autocar camí de les colònies del Centre Diari de l'Associació Educativa Can Palet.

Últimes Notícies