Inici / Notícies :: Notícies :: Berenars pels infants del centre diari

Titular notícies

Berenars pels infants del centre diari

Dimecres 29 Maig 2013

Des d’aquest dilluns els infants i joves del centre diari de l’Associació Educativa Can Palet berenen al centre gràcies a la col•laboració amb Creu Roja Terrassa.

Berenars a l'Associació Educativa Can Palet per fer front a la pobresa infantilDe les coordinacions entre l’Associació educativa Can Palet, el Grup Colònies ca N’Anglada i l’Esplai La Fàbrica de Can Tussell en va sorgir el projecte de poder cobrir la carència nutricional d’alguns dels infants i joves participants tot oferint el berenar en els seus centres diaris.

D’aquesta manera, si el dinar ja es cobreix des del menjador escolar, amb la col•laboració de Serveis Socials, des d’aquests tres centres es podria cobrir l’àpat de la tarda.

En aquesta iniciativa d’urgència s’hi incorporà Creu Roja Terrassa, que és l’entitat que gestiona, des de mitjans de maig, les demandes dels 3 centres per oferir-los el nombre de berenars que sol•liciten.
El projecte s'ha iniciat aquesta setmana i durarà fins a final d’aquest curs de forma pilot, amb la intenció de poder-ne fer la corresponent avaluació per engegar-la de nou, al setembre d’aquest mateix any, a ple rendiment, per abastir els tres centres durant tot el curs escolar.


Berenars a l'Associació Educativa Can Palet per paliar l'índex de pobresa infantil de Terrassa.

Últimes Notícies