Inici / Notícies :: Notícies :: Descobrint la zona 11

Titular notícies

Descobrint la zona 11

Dimarts 28 Maig 2013

Aquest cap de setmana els esplais del Vallès Occidental Oest federats al MCEC s’han trobat per compartir experiències entre infants, joves i monitors/es.

Trobada d'esplais de Zona 11 del MCECC de la Fundació Pere Tarrés.
Trobada d' esplais de Zona 11 del MCECC de la Fundació Pere Tarrés a Terrassa. Fotografia de l'Associació Educativa Can Palet.El Moviment de Centres d’Esplai Cristians de la Fundació Pere Tarrés està dividit en 16 zones per facilitar la interrelació entre els diferents esplais i centres educatius que en formen part. Els esplais del Vallès Occidental Oest són de l’anomenada Zona 11 i en formen part el Centre d’Esplai Can Palet, el Grup Colònies Ca n’Anglada, el Centre d’Esplai l’Esquellot, el centre d’esplai Llar Sagrada Família i el Centre d’esplai Boterut de Terrassa, el Centre d’Esplai l’Esquirol de Barberà del Vallès, el Centre d’esplai Loiola de Sant Cugat del Vallès i el Centre d’Esplai Sant Joan de Matadepera.

Els monitors/es dels esplais de les diferents zones es reuneixen mensualment per tractar temes relacionats amb la federació, preparen les trobades generals del moviment, uneixen esforços per poder-se formar i realitzen trobades anuals amb els infants i educadors dels centres.

Aquest cap de setmana el Vallès s’ha tenyit de MCECC amb les trobades, per tota la comarca, dels diferents grups d’edat dels diversos esplais. El Centre d’Interès de la jornada va consistir en conèixer els diferents esplais de la Zona i hi van participar un total de 200 infants i joves.
 
Trobada d'esplais de Zona 11 del MCECC de la Fundació Pere Tarrés a Terrassa.

Últimes Notícies