Inici / Notícies :: Notícies :: Cap de setmana de lleure educatiu egarenc amb l'ATEELL

Titular notícies

Cap de setmana de lleure educatiu egarenc amb l'ATEELL

Diumenge 5 Maig 2013

Els infants i joves membres d'esplais i caus de l'Associació Terrassenca d’Entitats d’Educació en el Lleure (ATEELL) han compartit aquests cap de setmana amb diverses activitats de coneixença.

Infants de caus i esplais de l'ATEELL (Associació Terrassenca d'Entitats d'Educació en el LLeure)
 
Els esplais i caus de Terrassa es van unir a inicis de 2012 amb l'objectiu d'unir esforços com a associacions educatives i treballar conjuntament  per a la transformació de  l’entorn més proper i el quotidià.

Des d'aquella primera trobada, el 19 de maig de 2012, en que es va llegir un manifest on es remarcava “la tasca que es desenvolupa dia a dia a les entitats de lleure on, de manera voluntària, els monitors i monitores eduquen en uns valors característics de l’educació en el lleure”, fins a dia d'avui, s'han realitzat diferents activitats per donar “la importància que es mereixen als organismes que vetllen per aconseguir dia a dia somriures i rialles tot partint d’uns objectius específics que volen nodrir d’experiències i nous coneixements a la nostra canalla".

El passat 10 de març es van reunir els educadors i educadores per començar a preparar la festa de l'ATEELL tot dinant. I durant aquest cap de setmana s'ha realitzat aquesta trobada que porta gairebé dos mesos gestant-se.

ATEELL: Associació Terrassenca d'Entitats d'Educació en el Lleure, Esplais i Caus.Les diferents entitats membres van trobar-se amb els grups d'edat per separat. D'aquesta manera els més petits van reunir-se al  Parc Sant Jordi per dur a terme un joc de pistes i un joc de descoberta per conèixer els diferents esplais i caus de l'associació terrassenca.
Els grups de mitjans i grans van reunir-se al Parc de Vallparadís on van realitzar un joc grupal i una lluita de pintura respectivament. I els grups de joves van marxar tot el cap de setmana, a l'esplai Ca N'Aurell, per treballar la convivència entre iguals i conèixer altres realitats de lleure educatiu de la ciutat.

Després de la valorar positivament aquesta trobada, l'ATEELL segueix treballant per un reconeixement adequat de la important tasca educativa que els esplais i caus realitzen a la ciutat, i per donar veu als seus infants, joves, monitors/es i famílies.

Acampada jove de l'ATEELL a Ca N'Aurell. Associació terrassenca d'entitats d'educació en el lleure.


Més, sobre...: ATELL , terrassa , esplai , monitores , monitors
Últimes Notícies