Inici / Notícies :: Notícies :: Èxit d'inscripcions als Casals d'Estiu 2013

Titular notícies

Èxit d'inscripcions als Casals d'Estiu 2013

Dissabte 4 Maig 2013

En més d'una hora d'inscripcions s'han omplert el 90% de les places que l'Associació Educativa Can Palet oferta enguany a la ciutat de Terrassa.

Casals d'Estiu 2013 de Terrassa de l'Associació Educativa Can Palet. Educació en el lleure i Acció Social.

Avui a la tarda han començat les inscripcions dels casals d'estiu organitzats per les entitats d'educació en el lleure de Terrassa i subvencionats per l'Ajuntament. Enguany, entre tots els esplais i caus, es realitzaran 20 casals que oferiran un total de 1600 places disponibles.
Des de l'A.E. Can Palet se n'organitzaran tres: dos per infants de P3 a 6è de primària, un es realitzarà del 25 de juny al 12 de juliol (3 setmanes), i l'altre del 25 de juny al 25 de juliol (5 setmanes). I el tercer, el Casal Jove, serà per nois i noies de secundària,  i es realitzarà del 25 de juny al 12 de juliol.
De les 140 places totals que s'ofereixen, 60 són per cadascun dels dos casals per infants de primària, i 20 pels joves de secundària.

Amb només una hora d'inscripció, on ha sigut difícil de gestionar el quantitat de persones sol·licitants, s'han exhaurit les places del casal de 5 setmanes, només en queda 1 al Casal Jove, i una desena al casal de 3 setmanes.

El proper dia d'inscripcions serà el dimarts 7 de maig, de 5 a 6 de la tarda, a la seu de l'entitat: carrer Colom 129 de Terrassa.


Casals d'Estiu 2013 de Terrassa

Més informació:

Més, sobre...: casals d'estiu , casals , terrassa , estiu
Últimes Notícies