Inici / Notícies :: Notícies :: Tetra- Diada de Sant Jordi

Titular notícies

Tetra- Diada de Sant Jordi

Dimarts 23 Abril 2013

Aprofitant la festivitat de Sant Jordi, exaltació de la rosa i el llibre, des de l’Associació Educativa Can Palet hem realitzat un seguit d’activitats per celebrar aquesta diada.

Diada de Sant Jordi amb els joves de l'esplai de l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Educació en el lleure i Acció Social.
Durant la diada, des de les 9 del matí fins a quarts de nou del vespre, l'Associació Educativa Can Palet va disposar de tres parades diferents al centre de la ciutat on es venien roses, llibres i altres productes manufacturats pels infants i joves. L’esplai estava ubicat al carrer Cremat cantonada amb el carrer Joan Coromines, els Joves de l’esplai a la Rambla d’Egara 138 (davant del Pull&Bear), i el centre Diari a la plaça Vella cantonada amb el carrer Major.
 
Per donar a conèixer la ubicació de les parades, des dela secció "Participa" es va organitzar un concurs a facebook. Aquest consistia en compartir una imatge al perfil individual on s'especificava l'adreça de les parades. La guanyadora va ser la Berta Puig i el premi va ser una rosa multicolors.
Parada de Sant Jordi del Centre Diari de l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Educació en el lleure i Acció Social.
 
El mateix dimarts a la tarda, en horari de Centre Diari, els infants i adolescents varen presentar les diferents representacions de contes que des de fa ja alguns dies estaven preparant, ja sigui en format de vídeo, ombres xineses, etc.

I per acabar de potenciar la diada a les xarxes socials en el context de la ciutat de Terrassa també es va dur a terme un altre concurs. Les bases, presentades a la secció "Participa" d'aquest web, consistien en penjar una fotografia, amb la temàtica de Sant Jordi, a la pàgina de Can Palet al facebook i/o al twitter o instagram amb l’etiqueta #SantJordiTRS. Els guanyadors podran escollir un llibre d’entre els proposats pel jurat.
Parada de Sant Jordi de l'esplai de l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Educació en el lleure i Acció Social.

Últimes Notícies