Inici / Notícies :: Notícies :: Cap de setmana de #rumbMCECC

Titular notícies

Cap de setmana de #rumbMCECC

Diumenge 21 Abril 2013

Els monitors i monitores de l’esplai, conjuntament amb tot el MCECC, hem seguit “el rumb de l’esplai” durant tot el cap de setmana.

Trobada Catalana del MCECC amb l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa

Ahir dissabte l’esplai va restar tancat perquè l’equip de monitor del centre hem participat de la trobada de Monitors i Monitores del Moviment de Centres d’Esplai Cristians i Catalans que s’ha celebrat a Salou.

Trobada Catalana de Monitors  del MCECC i de l'esplai de l'Associació Educativa Can Palet de TerrassaVam marxar ahir a mig matí per arribar abans de dinar.  A primera hora de la tarda es va fer la presentació de la trobada, a càrrec de la Maria València, presidenta del MCECC, i tot seguit vam començar els tallers de formació i la xerrada de Juanjo Fernàndez "Monitor Motivat, Monitor Ideal". Els monitors vam formar-nos, amb la resta de companys i companyes del Moviment, per millorar qualitativament l'activitat dels nostres centres. Vam conèixer des d’activitats TIC fins a recursos d’Educació pel Desenvolupament, passant per “animacions animals” i recuperació de jocs tradicionals.

Ja a la nit, després de sopar, vam gaudir de la música del concert de l’Orquestra All-i-oli, qui ens va fer saltar i ballar a ritme de rock, rumba i folk.

La trobada ha arribat a reunir unes 1200 persones amb qui hem descobert i compartit experiències per aplicar després a les nostres realitats. Una mostra de la intensitat de la trobada ha sigut el rebombori que hi ha hagut a les xarxes socials sota l'etiqueta #rumbMCECC a twitter o instagram, o a la pàgina del facebook.

Avui al matí, mentre els responsables estaven reunits, els educadors/des hem participat d’una macro activitat per Salou; i després de dinar i la cloenda hem fet via cadascú cap al seu lloc d’origen amb ganes de retrobar-nos a les reunions de zona i a la propera trobada catalana.
 
Trobada Catalana de Monitors del MCECC de la Fundació Pere Tarrés i de l'esplai de l'Associacio Educativa Can palet de Terrassa. Trobada Catalana de Monitors del MCECC de la Fundació Pere Tarrés i de l'esplai de l'Associacio Educativa Can palet de Terrassa.
Trobada de Monitors del Moviment de Centres d'Esplai Cristians i Catalans de la Fundació Pere Tarrés i l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Trobada de Monitors del Moviment de Centres d'Esplai Cristians i Catalans de la Fundació Pere Tarrés i l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa.

Més informació:
- pàgina web de la trobada: Rumb MCECC.
- galeria flickr amb fotos de la trobada.
- pàgina al facebook del RumbMCECC.
- pàgina web de l'orquestra All-i-oli.
- pàgina web de l'ajuntament de Salou.
Fotos d'Albertfll,  PatryReche i Fundació Pere Tarres.

Últimes Notícies