Inici / Notícies :: Notícies :: Sortida de monitors/es de Zona11

Titular notícies

Sortida de monitors/es de Zona11

Dilluns 15 Abril 2013

Aquest cap de setmana, 13 i 14 d’abril, els monitors i monitores de l’esplai Can Palet hem assistit a la sortida de monitors de Zona 11 a la Llar Talamanca.


Llar Talamanca, casa de colònies on vam celebrar la sortida de cap de setmana de la Zona 11.El Moviment de Centres d’Esplai Cristians i Catalans, entitat a la que estem federada des de l’esplai de l’associació, està estructurat en diferents zones geogràfiques i nosaltres formem part de la número 11; que compren tots els esplais del Vallés Occidental Oest. De tots aquests, els participants de la nostra trobada de zona vàrem ser els esplais Boterut, Ca n’Anglada, l’Esquirol i Can Palet.

La trobada es va iniciar després de l’activitat normal dels centres, en un sopar, a la casa de colònies Llar Talamanca, que va emular un casament gitano ple de diversió, i on cada esplai participant es va encarregar d’una part de la vetllada.

L’endemà al matí, després de la pregària realitzada pel consiliari de Zona 11, vam fer una formació centrada en l’ambientació i presentació de les activitats.  En la jornada, que va ser a càrrec de la Fundació Pere Tarrés,  vam tractar sobre com fer un Centre d’Interès que motivi a tots els infants, com fer una bona motivació a unes colònies, com caracteritzar els personatges, com enfocar les diferents activitats amb els centre d’interès, i un seguit de petits recursos ràpids per a fer disfresses i ambientar l’eix d’animació.
En aquesta els educadors/es participants vam fer petits grups on cada un d’ells havia de preparar una petita ambientació i una activitat amb unes paraules concretes. Tots els monitors vam gaudir molt dels diferents espectacles i vam aprendre i compartir altres maneres de construir un centre d’interès tot centrant-nos en la aracterització.

Sens dubte ha sigut una trobada que recordarem per les coses apreses, i pel teixit d’interrelacions que hem anat forjant i que facilitaran l’enfortiment de la Zona i del Moviment.
L’Esplai viu i avança!
Marta Gomez

Més, sobre...: Zona 11 , Monitors , Monitores , Esplai
Últimes Notícies