Inici / Notícies :: Notícies :: Finalitza el Programa de Desenvolupament de Competències

Titular notícies

Finalitza el Programa de Desenvolupament de Competències

Dimecres 10 Abril 2013

Des pres de 5 setmanes de dur a terme el Programa de Desenvolupament de Competències, finalitza aquesta formació encarada a potenciar la inserció laboral de joves del barri de Can Palet de Terrassa.

Aquest curs ha consistit en 100 hores de formació distribuïdes en 25 sessions de 4 hores cadascuna  amb la següent distribució de contingut:

1. Setmana 1: Qui som? Activitats d’autoconeixement, potencialitats i  febleses pròpies. Com em veig jo? Com em veu la resta?
2. Setmana 2: On som? Coneixement de l’entorn físic i cultura. Quins  recursos tenim al barri? I a la ciutat? Quins  falten? Quins veïns i veïnes tenim? Què  podem aportar al barri?
3. Setmana 3 On volem arribar? Què vull fer amb la meva vida? Com  m’agradaria veure’m d’aquí a uns anys?  Què espera de mi la meva família?
4. Setmana 4 Què necessitem? Quins recursos personals necessito?  Disposo d’ells? M’he de formar? He de  canviar alguna actitud? Quins recursos  socials necessito? Sé com disposar d’ells?  Hi puc accedir?
5. Setmana 5 Pla de treball Amb allò que sóc, que tinc al voltant i que vull aconseguir, què he de fer a partir d’ara? Establiment del pla de treball i itinerari a  seguir.

A partir d’ara aquest grup s’anirà trobant dos cops per setmana per seguir el procés iniciat en aquesta formació.

Aquest curs s’ha realitzat conjuntament amb l'Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés i amb la col•laboració dels Equips de Serveis Socials d'Atenció Primària de Terrassa.

Últimes Notícies