Inici / Notícies :: Notícies :: Rambla Jove malgrat la pluja

Titular notícies

Rambla Jove malgrat la pluja

Dilluns 18 Març 2013

Ahir diumenge, els Joves de Can Palet i l'AA.VV. Can Palet van organitzar, amb el títol de "Rambla Jove per la creativitat", una nova edició de la Rambla Jove.


Rambla Jove i l' Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Esplai, Educació en el Lleure i Acció Social.

Any rere any, aprofitant el diumenge de la Festa Major del Barri de Can Palet de Terrassa, l'Associació de Veïns i els Joves de Can Palet organitza la fira d'entitats coneguda com a "Rambla Jove".

La pluja va amenaçar fins a últim moment el desenvolupament de l'activitat, però finalment el carrer colom, des de la parròquia de Sant Josep fins al Centre Cívic Alcalde Morera, es va omplir d'entitats i ONGs per celebrar la Rambla Jove "style" per la Creativitat.
Rambla Jove i l' Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Esplai, Educació en el Lleure i Acció Social. Rambla Jove i l' Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Esplai, Educació en el Lleure i Acció Social. Rambla Jove i l' Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Esplai, Educació en el Lleure i Acció Social.

Alguns dels participants van ser la Taula Jove, Càritas, JOC, AAVV Can Palet, Gent Gran, Districte Jove, l'Associació Educativa Can Palet i l'Associació Amal.

Podeu veure l'Àlbum de la Rambla Jove a flikcr.
 


Últimes Notícies