Inici / Notícies :: Notícies :: Final del 2n trimestre

Titular notícies

Final del 2n trimestre

Dissabte 16 Març 2013

Tant el Centre Diari com el Centre d'Esplai hem celebrat, aquest divendres i dissabte respectivament, la festa final del 2n trimestre d'aquest curs 2012-2013.


Festa Infantil del Barri de Can Palet de Terrassa amb el grup d'animació AIL'AS, organitzat pel Centre d' Esplai de l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Educació en el Lleure i Acció Social.

Xocolatada de la festa Infantil del Centre d' Esplai de l' Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Educació en el lleure i acció social.Des del Centre d'Esplai hem celebrat aquest final de trimestre amb una Festa a la plaça del Centre Cívic tot emmarcant-la dins la festa Major del Barri de Can Palet.
El grup d'animació infantil "AIL'As" va amenitzar la celebració infantil i la Comissió de Pares va preparar una xocolatada per tots els participants.

Al vespre, l'equip d'educadors/es va dur a terme un sopar amb la Comissió de Pares i Mares de l'esplai.

Ahir el Centre Diari també vam celebrar el final de trimestre. El fil central de la jornada van ser els dibuixos que van fer els infants i joves en motiu del 5è aniversari del centre. Els participants van realitzar un joc de pistes, sobre els dibuixos realitzats, i les mares i pares van seleccionar la il·lustració que figurarà en tots els cartells d'aquest cinquè any d'activitat del centre diari.
Finalment es van repartir les gratificacions a tots els infants participants i els premis als finalistes i guanyador.

Àlbum a Flickr de la Festivitat de l'Esplai.
Àlbum a Flickr de la Festivitat del Centre Diari.

Guanyadors del concurs de dibuixos del cinquè aniversari del Centre Diari de l' Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Educació en el lleure i Acció Social.

Més, sobre...: esplai , centre diari , lleure , festa , educació
Últimes Notícies