Inici / Notícies :: Notícies :: Visita de l'alcalde Jordi Ballart

Titular notícies

Visita de l'alcalde Jordi Ballart

Dijous 28 Febrer 2013

Els infants i joves de l'associació ahir vam rebre la visita de l'alcalde Terrassa. Jordi Ballart va reunir-se amb el president de l'entitat i després va visitar les instal·lacions del centre diari, coneixent la tasca que realitzem en el nostre quotidià.

L'alcalde Jordi Ballart es va reunir, ahir dimecres, amb la presidència de l'entitat per poder conèixer de primera mà la tasca de l'associació. En la reunió amb en Jordi Fabregas van poder compartir projectes i els aspectes més tècnics del funcionament intern.

Després d'això, l'alcalde i resta de membres de l'ajuntament van poder participar de l'activitat quotidiana del centre diari compartint el seu temps amb els dels infants.
En la visita, que va ser vora les 6 de la tarda als caus de petits i mitjans, va interessant-se per les activitats que realitzem i el grau d'incidència de la nostra tasca en el procés maduratiu dels infant i joves.
L'alcalde Jordi Ballart amb els infants de l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa
L'alcalde Jordi Ballart amb els infants de l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Educació en el lleure i acció social

L'alcalde Jordi Ballart amb en Jordi Fabregas, president de l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa. educació en el lleure i Acció Social

Foto: Torre del Palau


Més, sobre...: Jordi Ballart , centre diari
Últimes Notícies