Inici / Notícies :: Notícies :: Engeguem dues formacions d'inserció laboral

Titular notícies

Engeguem dues formacions d'inserció laboral

Dimarts 19 Febrer 2013

Aquest proper mes de març, des de Can Palet posarem en marxa dues formacions, subvencionades, encarades a obrir el ventall laboral dels joves del barri i de les families de l'entitat.

Formació de monitors/es d' esplai, colònies i casals, a l'Associació Educativa Can Palet de Terrassa. Educació en el Lleure i Acció Social.
La primera d'aquestes serà un Curs de Monitors/es, encarat a mares i pares de l'entitat, que es durà a terme durant els mesos de març a maig, de 9 a 12h, a la seu de Can Palet.

La segons formació és un Programa de Desenvolupament de Competències, encarat a joves del barri que just inicien la seva etapa laboral, i que es realitzarà del 25 de febrer al 8 d'abril, també a la seu de l'entitat.

Aquest últim consisteix en 100 hores de formació que es distribueixen en 25 sessions de 4 hores cadascuna, que s’imparteixen al llarg de 5 setmanes, amb la següent distribució de contingut:
 
  1. Setmana 1: Qui som? Activitats d’autoconeixement, potencialitats i  febleses pròpies. Com em veig jo? Com em veu la resta?
  2. Setmana 2: On som? Coneixement de l’entorn físic i cultura. Quins  recursos tenim al barri? I a la ciutat? Quins  falten? Quins veïns i veïnes tenim? Què  podem aportar al barri?
  3. Setmana 3 On volem arribar? Què vull fer amb la meva vida? Com  m’agradaria veure’m d’aquí a uns anys?  Què espera de mi la meva família?
  4. Setmana 4 Què necessitem? Quins recursos personals necessito?  Disposo d’ells? M’he de formar? He de  canviar alguna actitud? Quins recursos  socials necessito? Sé com disposar d’ells?  Hi puc accedir?
  5. Setmana 5 Pla de treball Amb allò que sóc, que tinc al voltant i que vull aconseguir, què he de fer a partir d’ara? Establiment del pla de treball i itinerari a  seguir.


Tots dos cursos es realitzaran conjuntament amb l'Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés i amb la col·laboració dels Equips de Serveis Socials d'Atenció Primària de Terrassa.

Més, sobre...: Formació , Inserció Laboral
Últimes Notícies