Inici / Notícies :: Notícies :: Celebrem el Carnestoltes

Titular notícies

Celebrem el Carnestoltes

Dissabte 9 Febrer 2013

Com és costum de cada any, des del Centre Diari i des del Centre d'Esplai de Can Palet ens hem afegit a la celebració del Carnestoltes.

Aquest cap de setmana, els infants de joves de l'associació celebrem el Carnestoltes des de cadascun dels nostres projectes,

La pastisseria va ser el tema comú entre els diferents grups del Centre Diari. I en la rua que ens va conduir fins a Vallparadís vam poder veure des de pastissos d'aniversari fins a galletes de gingebre.
L'acte va finalitzar amb una ballada plegats i un berenar.

Una munió d'animalons de granja envairan avui el barri i els voltants de la seu de l'entitat, guiats per un grup de grangers i grangeres. Des de l'esplai també celebrarem així el nostre Carnestoltes, i us convidem a gaudir de la nostra rua que sortirà a les 17h de la seu de l'associació i anirà fins al pont de la Mútua i la rotonda del Passeig.

Visca Can Palet! I visca el Carnaval!


Més, sobre...: carnaval
Últimes Notícies