Inici / Notícies :: Notícies :: Neix el Consell de Joves

Titular notícies

Neix el Consell de Joves

Dimarts 14 Febrer 2012

El relleu del Consell Municipal vol fomentar l'associacionisme juvenil, ser plural i apolític

El Consell de Joves de Terrassa (antic Consell Municipal) celebrarà demà a les set de la tarda al casal cívic de Can Tusell la seva assemblea constituent. L'ojectiu d'aquesta entitat és potenciar l'associacionisme juvenil i fer un seguiment detallat del Pla Local de Jovent.

La seva filosofia gira al voltant de tres eixos: representativitat (de totes les entitats de tots els sectors de la ciutat), pluralitat i el caràcter apolític. En aquest sentit, el grup impulsor de la iniciativa es felicita d'haver passat de Consell Municipal a Consell Local ja que, segons diuen, les seves decisions ja no estaran condicionades pel consistori.

Notícia extreta de Nacio digital.cat - La Torre del Palau

Últimes Notícies