Inici / Notícies :: Notícies :: Can Palet al Camp Nou

Titular notícies

Can Palet al Camp Nou

Divendres 23 Desembre 2011

Un centenar d’infants i joves van assistir al partit de la Copa del Rei que es va dur a terme ahir dijous al Camp Nou.


A través de la Federació d’Entitats d’Atenció i d’Educació a la Infància i l’Adolescència (FEDAIA),  la Fundació Futbol Club Barcelona va convidar-nos a poder assistir al partit de la Copa del Rei que enfrontava el Barça amb el CE L'Hospitalet.

Després de que, el passat divendres 16 de desembre, celebréssim el Nadal i el final del primer trimestre, 110 infants i joves del Centre Diari Can Palet van complementar-ho assistint al partit de tornada de setzens de final de la Copa del Rei, que es va celebrar al Camp Nou.

A les vuit del vespre tots els i les participants van trobar-se a la seu del local i, després d’ajuntar-nos amb els infants i joves del Centre Diari de Ca N’Anglada, vam fer cap a Barcelona amb 2 autocars. La previsió era poder sopar abans d’entrar a la grada, però degut  les dificultats generades pel trànsit, vam anar-hi directe. I un cop asseguts a la graderia, mentre començava el partit, vam sopar embadalits per l’espectacle que ahir va generar l’equip de Pep Guardiola.


Els participants van celebrar amb eufòria cadascun dels 9 gols que ahir va fer l’equip local a mans de  Pedro, Iniesta, Thiago (2), Xavi, Tello (2) i Cuenca (2). I després d’un encontre que alguns asseguraven que va “passar massa ràpid”, vam fer cap a Terrassa de nou, arribant-hi a quarts d’una de la nit.

Ahir els infants acabaven la primera part d’aquest curs escolar, i van finalitzar-ho amb aquest regal que ens va oferir la Fundació FC Barcelona i FEDAIA, a qui volem agrair molt sincerament.

Més, sobre...: barça , fedaia , nadal , camp nou
Últimes Notícies